Privaatsustingimused

PRIVAATSUSPOLIITIKA

Digitalschool.ee keskkonna privaatsuspoliitika.

 

Privaatsuspoliitika käsitleb kliendi andmete kogumist, kasutamist, edastamist ja avaldamist.

Saksa Digikool kogub üksikisiku isikuandmeid kokkulepete täitmiseks ja samal eesmärgil ühenduse võtmiseks.

Kliendi isikuandmeid kogutakse alljärgnevalt:

  • kontaktandmed (nimi, ettevõtte andmed kui tasujaks on firma, telefoninumber, e-posti aadress, isikukood)
  • veebisaidi kasutamisel kliendi kontoinfost või küpsiste (cookies) kaudu.

 

Tagasisideküsitluste raames võidakse lisaks koguda isikustamata andmeid (sugu, vanus, keel, eelistus, asukoht).

Võime koguda andmeid klienditegevuste kohta meie veebisaidil. Neid andmeid võidakse kasutada selleks, et koostada klientidele neid huvitavat ja kasulikku  teavet. Andmeid kasutatakse selleks, et teada saada, millised tooted ja teenused huvitavad veebisaidi külastajaid.

Saksa Digikool kasutab kliendi poolt esitatud isikuandmeid ja andmeid sooritatud ostude kohta kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega  ulatuses, mis on vajalik kliendi poolt esitatud tellimuse täitmiseks.

Saksa Digikool on isikuandmete vastutav töötleja, Saksa Digikool edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

Kliendi paremaks teenindamiseks võib Saksa Digikool avaldada teavet üksikisikute kohta kolmandale osapoolele, kelleks on koolitaja ja kes osutab Saksa Digikoolile teenuseid lepingu alusel. Kolmas isik on lepinguga kohustununud hoidma jagatud teavet konfidentsiaalsena. Saksa Digikooli tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega.

KÜPSISTE KASUTAMISE PÕHIMÕTTED


Teave küpsiste kohta

Meie veebilehel viibides võidakse koguda Teie kohta isikuandmeid, mille käigus kogutud teave lehe kasutamise ja külastatud lehtede kohta salvestatakse. Kogutav teave võib puudutada tehnilisi andmeid Teie seadme ja Interneti-ühenduse kohta (nt kasutatav operatsioonisüsteem, brauseri versioon, IP-aadress, küpsised ja kordumatud ID-d).

Küpsised on väiksemahulised tekstifailid, mis salvestatakse meie veebilehte külastades brauseri poolt Teie arvutisse või seadmesse, eesmärgiga Teie veebilehe kogemust parandada, hinnata sisu kasutamist ja toetada enda teenuste turundamist. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat ning muid veebilehel tehtavaid toiminguid.  Küpsised on olulised meie veebiteenuse lihtsamaks ja mugavamaks muutmisel ning teile parema teenuse pakkumiseks. Küpsised ei ole ohtlikud ja ei kahjusta arvutit ega faile.

 

Küpsiste kasutamise eesmärgid

Veebileht kasutab konkreetseid küpsiseid eesmärgiga anda Teile parim võimalik kasutuskogemus ja tagada, et veebisait töötaks efektiivselt. Me kasutame ainult neid küpsiseid, mida peame vajalikuks ja kasulikuks.

Küpsised aitavad:

  • mäletada Teie seadistusi ja eelistusi
  • parandada veebilehe kiirust ja turvalisust
  • lehte isikustada ja infot kiiremini leida
  • plaanida veebilehe parandusi ja arendusi
  • pakkumisi ja turundusteateid Teie vajadustele sobivamaks muuta

 

Küpsiste tüübid ja liigitamine

Me kasutame nii esimese kui ka kolmanda osapoole küpsiseid, mis samal ajal võivad olla ka seansi või püsiküpsised.

  • Ajutised ehk sessiooniküpsised salvestatakse Teie arvutisse üksnes ajaks, mil Te konkreetset veebilehitsejat kasutate ning kustutatakse pärast veebilehitseja sulgemist. Ajutisi küpsiseid kasutatakse tavaliselt selleks, et pakkuda arvutikasutajale mugavamat veebilehitseja kasutamise võimalust.
  • Püsiküpsised – salvestavad Teie eelistused või tegevused. Võimaldavad veebilehel meelde jätta Kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik jne) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.

Sessiooniküpsistega võrreldes on neil pikem tööiga ja need kehtivad igale konkreetsele küpsisele etteantud tähtaja piires. Püsiküpsised ei kustu lehitseja sulgemisel ja salvestatakse Teie seadmes.

Esimese osapoole küpsised on küpsised, mille paigaldame kodulehele meie ning mille abil on võimalik salvestada teavet, mida taaskasutatakse järgmisel korral, kui Te veebilehte külastate.

Kolmanda osapoole küpsised on küpsised, mis on loodud kolmandate osapoolte poolt ning mida meie kasutame analüütilisel eesmärgil. Me kasutame saadud teavet veebilehe funktsionaalsuse raportite koostamiseks ning veebilehe tõhusamaks muutmiseks.

Küpsised liigituvad omakorda järgmiselt:

  • Rangelt vajalikud küpsised  – need võimaldavad kasutada veebilehe funktsioone ja mäletada vormidesse sisestatud teavet ka siis, kui kasutaja liigub sessiooni ajal muudel alalehtedel. Ilma rangelt vajalike küpsisteta pole kindla veebilehe teenused võimalikud. Rangelt vajalikud küpsised ei kogu turunduslikul eesmärgil teavet ega jäta meelde, milliseid lehti internetis vaadatakse.
  • Jõudlusküpsised – koguvad teavet veebilehe kasutuse kohta ja nende abil saab parandada veebilehe töötamisviisi. Jõudlusküpsised näitavad, milliseid lehti külastati kõige sagedamini, millised olid veebilehe külastamisel tekkinud raskused ning, kas veebilehe reklaam toimib või mitte. Jõudlusküpsised ei kogu teavet isiku kohta ja kogutud teave on anonüümne.
  • Funktsionaalsusküpsised  – need küpsised mäletavad Teie valikuid ning pakuvad täiustatud ja isiklikumaid funktsioone. Lisaks mäletavad nad tehtud muudatusi, aga ei salvesta tegevusi kolmandatel veebilehtedel.
  • Sihipärased küpsised/reklaamküpsised – neid kasutatakse selleks, et edastada Teie huvidega sobivaid reklaame ja piirata reklaami nägemise kordade arvu. Reklaamküpsised koguvad andmeid Kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada Kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.

 

Kolmandate osapoolte funktsioonid

Näiteks Facebook ja Google võivad kasutada oma küpsiseid või muid meetodeid, et koguda teavet meie veebilehe sisu kohta, mida olete külastanud. Nad kasutavad sedalaadi teavet selleks, et pakkuda kasutusstatistika analüüse ja reklaame Teid huvitavatel teemadel.

Me ei pääse ligi ega kontrolli neid küpsiseid, mille on meie lehele paigaldanud kolmandad pooled — nende küpsiste kasutamine kuulub paigaldajate privaatsuspoliitika alla. Selleks soovitame Teil eraldi tutvuda kõigi kolmandate poolte privaatsuspoliitikaga.

 

Veebilehel kasutatavad küpsised

Veebilehel kasutame järgnevaid kasutaja andmeid sisaldavaid küpsiseid:

  • Kasutaja keelevalik
  • Kasutaja privaatsus- ja kasutustingimustega nõusoleku staatus
  • Google Analytics süsteemiga seonduvad küpsised
  • Facebook jagamissüsteemiga seonduvad küpsised
  • Kolmandate osapoolte manusena lisatud sisu küpsised (nt. Youtube)

 

Küpsiste haldamine ja kustutamine

Kui soovite kasutada meie veebilehe kõiki võimalusi, peate küpsiste kasutamiseks loa andma.

Vastasel juhul on Teil õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse, mida saate teha enda veebilehitseja seadetest. Küpsiste blokeerimisel peate arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam kättesaadavad olla ning me ei saa garanteerida veebilehe korrektset käitumist.

Teie andmeid ei kasutata ühelgi teisel otstarbel, mis ei ole nimetatud antud dokumendis. Tingimuste muutumisel informeerime Teid kui veebisaidi kasutajat ning küsime uuesti nõusolekut.

16. jaan. 2019
Made by © Kosk Disain OÜ

Setup Menus in Admin Panel